28.09.2015 Pazartesi |

Singapur Gece Hayatı

Singapur’da geçireceğiniz bir gece de Çin mahallesinde yemek yiyebilir, Marina Bay Sand’de kokteylinizi içebilir aynı gece Clarke Quay’e geçip dans edebilirsiniz.

Singapur’a gittiniz ve orayı gezmek istiyorsunuz, eğer sadece gündüz gezecekseniz emin olun Singapur’un sadece yarısını gezip gelmiş olursunuz. Singapur’da geçireceğiniz bir gece de Çin mahallesinde yemek yiyebilir, Marina Bay Sand’de kokteylinizi içebilir aynı gece Clarke Quay’e geçip dans edebilirsiniz. Singapur sadece kolaylıkla ünlü bir yer değil, zaman içerisinde temizliği, dünya çapındaki mekanları, pahalı ve elit olması ile de ünlü olmuştur. Singapur’da gece hayatını en iyi Orchard caddesinde ve Clarke Quay’de yaşarsınız. Mekan önerilerimizi ise aşağıda görebilirsiniz.
.
1)Clarke Quay de bulunan Attica, Zirca ve Hooters Club..
.
2)Marina Bay Sand otelin 57. Katında bulunan Ce La Vi bar..
.
3)Dans müzikleri sevenler için ZOUK kesinlikle gidilmesi gereken mekandır. David Guetta, The Chemical Brothers ve Tiesto’nun olduğu bir geceye denk gelmeniz çok büyük ihtimal..
.
4)Orchard caddesi geceleri küçük publar ve sofistike mekanlar ile doludur. Alley Bar, Kpo, Club Sonar at TAB bunlardan bir kaçıdır..
.
5)Ibiza sitilinde ve bizdeki Halikarnas’ın köpük banyosu tarzında çılgın bir gece hayatı isteyenler için Sentosa adasındaki hemen hemen her mekanı tavsiye ediyoruz ama en ünlüleri Azzura Beach Club, Tanjong Beach Club ve Mambo Beach Club..  .

    Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapabilmek İçin Lütfen Önce Giriş Yapın veya Üye Olun veya

TATİL FİKİRLERİ

FIRSAT

TURLARI

Yorumlar

Bizi arayın +90 212 570 70 73