21.04.2016 Perşembe |

Bali’nin En Romantik 3 Oteli

Bali, Asya’da bulunan büyülü bir adadır. Deniz tatili geçirmek isteyen misafirlerimiz için çok ideal bir destinasyon. Güzel insanlar, şaşırtıcı yemekler, muhteşem manzaralar ve lüks otellerin hepsini Bali’de bulabilirsiniz.
 

Öncelikle düşünmeniz gereken Bali’de nerede kalmak isteyeceğinize karar vermenizdir. Lüks gece hayatı, mağazaları, restoranları ve kalabalık merkezi ile Seminyak için Bali’nin en popüler yeri diyebiliriz. Bali’de hemen hemen tüm oteller çok güzel ve romantikler… Aşağıda en romantik 3 favori otelimizi sizinle paylaşmak istiyoruz.

The Legian Bali

Buranın en güzel oteli The Legian Bali diyebiliriz. Bütün odalarının süit oda olduğu, samimi ve lüks bir oteldir. Bütün süitler yakın zamanda yenilenmiş olması sebebiyle modern ve aynı zamanda Bali’de olduğunuzu hissettirecek kadar otantiktir. Katmanlı havuzları ile elinizdeki kokteyli yudumlarken uzun beyaz kumsalı ve denizi izleyip yanınızda sevdiğinizle birlikte harika bir tatil geçirebilirsiniz. Otelin Spa’sinin kutsal bir yer olduğunu düşüneceksiniz.

Legian Restoran size bu oteli tavsiye etmemizin bir diğer sebebi. Burada biz Bali’nin en romantik yemeğini yedik diyebiliriz. Mum ışığı, havuz ve sahile vuran dalgalar eşliğinde ve işin arka mutfağında Avrupanın en ünlü otellerinden biri olan Adlon Kempinski’nin eski Alman şefi tarafından hazırlanmış mükemmel yemekler.

Alila Villas Uluwatu

Aksiyondan çok sihirli bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimiz için Güney Bali mükemmel diyebiliriz. Uluwatu adada en muhteşem manzaralarından bazılarına sahip ve bu otelden bu manzarayı görebileceksiniz. Buradaki favori otelimiz Alila Villas Uluwatu. Bu resort modern çizgiler ile Bali’ye özgü çizgilerin sorunsuz birleşimi sonucunda tasarlanmış harika bir oteldir. Bütün odalar geniş, konforlu ve bütün villalarda özel havuz mevcuttur. Havuzun okyanusa bakan kısmına bayılacaksınız, ayrıca şezlonglar bile şimdiye kadar gördüğümüz en rahat şezlonglar. Konforu bu otelde doyasıya yaşayacağınız doğrudur. Resort’teki atmosfer gayet romantiktir. Tamamen çiftler için yapılmış bir otel diyebiliriz. Wellness konusunda gayet iyiler, multi day detoks ve welness programlarına bakmanızı öneririz. Ayrıca The Warung restoranın size Bali mutfağının en güzel örneklerini sunulacağına emin olabilirsiniz.

Amankila

Bizim size 3. Olarak tavsiye edeceğimiz otel Bali’nin en sessiz tarafı olan Doğu tarafında Manggis’te. Amankila Resort, Bali’de lüks tatil yapmak isteyen misafirlerimizin tereddüt etmeden seçeceği bir oteldir. Resort 21 yaşında ve Asya’nın en prestijli tesislerinden biridir. 2013’te Conde Nast Gold listesinde yer almıştır.

Dünyaca ünlü Aman resortlerinin bir şubesidir Amankila. Soracağınız her konuda size verecekleri cevabın evet olacağını şimdiden bilmenin rahatlığı ve lüks anlayışı ile bu resorte gitmenizi tavsiye edeceğiz. Resort’te 34 tane oda var ve biz kaldığımız 2 gün süre boyunca sadece 2-3 çift gördük. Maksimum özel hayat isteyen misafirlerimiz için daha rahat ve daha sessiz bir yer olamaz herhalde. Ayrıca otel size dalış gibi bir çok aktivite de sunabilmekte.

Hangi oteli seçerseniz seçin Romantik bir tatil geçireceğinizin garantisini verebiliriz. Hepsi harika oteller ve herkesin kendini yaşamı boyunca bir kere buralarda kalarak şımartması gerektiğini düşünüyoruz. Şimdiden harika bir tatil geçirmeniz dileği ile

 Bali Turlarımız için Tıklayınız.    
 

@egzotiktatil

 

 

 

    Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yapabilmek İçin Lütfen Önce Giriş Yapın veya Üye Olun veya

TATİL FİKİRLERİ

FIRSAT

TURLARI

Yorumlar

Bizi arayın +90 212 570 70 73